Koivuntuhka on tuote, jolla on vanhat perinteet Suomessa. Koivuntuhka valmistetaan suomalaisista koivuista, jotka ovat kasvaneet mineraalirikkaassa suomalaisessa metsämaassa. Koivu on poltettu erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin tuhkassa on jäljellä vain arvokkaat mineraalit kuten kaliumia, natriumia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia, kromia, sinkkiä, mangaania, molybdeniä ja seleeniä. Se on hyvin emäksistä ja mineraalipitoista. Kaikki organinen materiaali on palanut pois.
Valmistusohje
Keitä 1 litra vettä kohden 2 rkl koivuntuhkaa 15 minuutin ajan. Siivilöi esimerkiksi kahvisuodatinta käyttäen.
Annostus
2-3 rkl keittolientä 1 lasilliseen vettä 2-3 kertaa päivässä. (1/2 tuntia ennen ruokailua tai 2 tuntia ruokailun jälkeen)
Suositeltua annostusta ei saa ylittää.
Muuta huomioitavaa tuotteen käytössä
TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JUO sekoittamatta ohjeen mukaisesti veteen! Liemen pH-arvo on 12!
Jos saat laimentamatonta lientä silmiin, iholle tai vaatteisiin niin huuhtele runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärin hoitoon.
Säilytys
Säilytä huoneenlämmössä kuivassa ja lasten ulottumattomissa.
Annoksia purkissa: Yksi ruokalusikallinen painaa 9,4grammaa -> purkillinen vastaa 16 ruokalusikallista






Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.